CamperCoaching

Coach Robbin Boots vertelt:

“Mentale coaching in de buitenlucht, natuurcoaching, ontspanning en vrijheid: dat is wat CamperCoaching voor mij betekent. Samen met de camper op pad, de mooie natuur van Noord-Holland in. Er écht even helemaal uit, met tijd en aandacht voor jezelf.

 

Een andere omgeving zorgt voor andere inzichten, een andere kijk en een ander gevoel. We gaan erop uit, terug naar de natuur en terug naar wie jij van nature bent.

 

Heb je het gevoel verdwaald te zijn en zie je door de bomen het bos niet

meer? Verlang jij naar meer balans en verbinding? Wil jij je meer ontspannen en zelfverzekerd voelen? Ik neem je graag mee, dan vinden we samen jouw weg.”

 

Wat gaan we doen?

We gaan de natuur in. Ik haal je op. Of we spreken ergens af. In de buurt van jouw huis of werk, zodat je zelf vaker terug kunt gaan om te ontspannen en op te laden. Om een moment voor jezelf te nemen en het

gevoel van de sessie weer terug te kunnen halen.

We gaan een stukje wandelen en staan stil. We praten of zijn even in stilte. Ik stel vragen of geef je een opdracht. We doen oefeningen die jij zelf thuis kunt herhalen. En we laten ons leiden. Door wat we tegen komen, door daar waar ons oog op valt. Wat wil de natuur aan je laten zien?

 

Waarom de natuur?

Het is inmiddels algemeen bekend dat buiten tijd doorbrengen goed voor je is. Voor je geest, voor je lichaam. Je kunt je hoofd leeg maken, je ontspant en je laadt je weer op. Gewoon door er te zijn.

 

De natuur heeft geen oordeel, geen verwachtingen en alles is goed zoals het is. De natuur werkt als spiegel, geeft inzichten en antwoorden.

 

De omgeving bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt. Bewegen brengt je letterlijk in beweging en laat ook van binnen ervaren en beleven.

 

Waarom de camper?

Voor het extra gevoel van vrijheid, van vakantie en er echt even helemaal uit. Omdat we alle kanten op kunnen. En omdat we dan ook binnen kunnen zitten als het buiten regent, we een kopje thee kunnen zetten of de stoeltjes kunnen uitklappen om te genieten van het zonnetje en de ontspanning.

 

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Bekijk dan snel het aanbod. Je kunt

kiezen voor een losse sessie, een traject van meerdere sessies of een 1- daagse VIP retreat.

 

 

“Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen”