Over Robbin

"Alles wat je nodig hebt,

zit al in jezelf."

Uit ervaring weet ik hoe het is als jouw gedachten, en dan vooral de negatieve gedachten, je leven beheersen. Hoe het kan zijn als je nergens energie voor hebt. En hoe moeilijk het is om hier uit te komen en te herstellen, of eigenlijk te helen. Want waar moet je beginnen?

 

Ik weet óók dat je daar bovenop kunt komen. Dat het mogelijk is om positief te kunnen denken, om rust in je hoofd te hebben. Dat je je weer ontspannen en energiek kunt voelen en dat je er als een betere versie  van jezelf uitkomt. En als ik dat kan, dan kan jij dat ook!

 

Coaching is iets heel moois en zo waardevol. Je krijgt er zoveel voor terug. Niet alleen voor nu. Je hebt er voor de rest van je leven profijt van. Juist omdat je én de praktische kant belicht én de diepgang opzoekt.

 

Ik ben blij en dankbaar dat ik dit mooie werk mag uitvoeren en jou mag verbinden met de natuur, met jouw natuurlijke zelf.

 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten. Liefs, Robbin

 

Opleiding

Ik heb de tweejarige erkende post-hbo opleiding Natuur in Begeleiding gevolgd aan Academie Kraaybeekerhof, waar ik geleerd heb te werken met verschillende methodieken en tools.

Mijn kennis en vaardigheden heb ik verder uitgebreid met het volgen van cursussen, workshops en verdieping in onderwerpen als ademhaling, energie, mindfulness, NLP en onderbewustzijn. Ik ben nieuwsgierig en sta er altijd voor open om nieuwe dingen te leren en mijzelf te blijven ontwikkelen.

 


Wat anderen over Robbin zeggen: